Park

Bungalowpark Sunclass Durbuy ligt op een half uurtje rijden van de stad Luik, op 85 km van Maastricht, op 120 km van Brussel en op 175 km van Antwerpen.

Ze is volledig particulier bezit. Het park bestaat uit 237 bungalows en een aantal openbare voorzieningen: zwembad, sportterreinen, restaurant,De bungalows zijn allen verschillend ingericht. Iedere eigenaar deed dit naar eigen smaak en inzicht.

Door de opzet van het park wordt u veel privacy geboden.

De dagelijkse leiding van het park ligt in handen van het beheer. Gedurende uw verblijf zijn zij uw aanspreekpunt. U kunt, via de receptie, bij hen terecht met uw vragen en eventuele problemen van technische aard. Deze opzet biedt u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie in een buitengewone streek: vlakbij thuis, maar toch helemaal anders!

Het park is rustig gelegen in de Ardennen, in een bosrijke en heuvelachtige omgeving. Het is een kindvriendelijk park met diverse speeltuinen, een klein buitenzwembad met een zonneweide, een overdekt zwembad met kinderbad en straalt een ongedwongen sfeer uit. In de omgeving zijn er tal van recreatiemogelijkheden en bezienswaardigheden.